De Kunst+Techniek prijs 2018 – Zoro Feigl

Witteveen+Bos heeft het genoegen u uit te nodigen voor de prijsuitreiking en opening van de tentoonstelling van de winnaar van de Kunst+Techniek-prijs 2018

In zijn tentoonstelling in de Bergkerk zal Zoro verschillende werken laten zien, waarvan er een speciaal voor deze locatie is ontworpen. Een versie van zijn bekende werk ECHO zal ook te zien zijn. Dit werk werd vorig jaar onthuld in het Haagse Rijkskantoorgebouw, waar onder andere het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat is gehuisvest.

ZORO FEIGL (Amsterdam, 1983) studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam en aan het Hoger Instituut voor Schone Kunsten in Gent. Met materialen die zo van de bouwplaats lijken te zijn gehaald maakt Zoro bewegende kunstwerken. Doordat Zoro het vaak industriële materiaal op zijn eigen manier toepast, zorgt het voor verrassende bewegingen en dynamiek.

De prijsuitreiking begint om 17.00 uur, gevolgd door de opening van de expositie.
We hopen met u het glas te mogen heffen op deze bijzondere winnaar en zien u graag op donderdag 1 november.

RSVP
U kunt zich aanmelden via [email protected]

Tentoonstelling: 2 november t/m – 2 december 2018
Openingstijden Bergkerk: dinsdag t/m zondag 11.00-17.00 uur toegang vrij
Bergkerk Bergkerkplein 1 7411 EN Deventer

Read more